Study on the Agricultural Products of the Towns Loja and Catamayo as a Historical Contribution on the Ecuadorian Gastronomy
año: 2021 - tipo: Scopus
- https://doi.org/10.1007/978-981-33-4256-9_3 - Google Schoolar - Ver abstract
Desarrollo de un prototipo de olla de barro para las cocinas a inducción basado en Internet de las Cosas .
año: 2021 - tipo: Scopus
- http://www.risti.xyz/issues/ristie42.pdf - Google Schoolar - Ver abstract
Tourism and gastronomy management through an educational web platform on yacuambi of the province of zamora chinchipe - Ecuador
año: 2020 - tipo: Scopus
- https://doi.org/10.18178/wcse.2020.06.036 - Google Schoolar - Ver abstract
Used of digital marketing for tourism and gastronomic route "mancomunidad bosque seco sabores y tradiciones del sur" [Uso del Marketing Digital para Ruta Turística y Gastronómica "mancomunidad Bosque Seco Sabores y Tradiciones del Sur"]
año: 2019 - tipo: Scopus
- https://doi.org/10.23919/CISTI.2019.8760868 - Google Schoolar - Ver abstract
Used of web-mobile application and social media to improve gastronomic tourism: Origen's way - Mancomunidad Bosque Seco [Uso de aplicaciones Web, Móviles y Medios Sociales para el fortalecimiento del turismo gastronómico: Ruta Orígenes - Mancomunidad Bosque Seco]
año: 2018 - tipo: Scopus
- https://doi.org/10.23919/CISTI.2018.8399275 - Google Schoolar - Ver abstract
Gastronomy as a Part of the Ecuadorian Identity: Positioning on the Internet and Social Networks
año: 2017 - tipo: Scopus
- https://doi.org/10.1007/978-3-319-46068-0_44 - Google Schoolar - Ver abstract
I Congreso Internacional de Turismo, Gastronomía y Nuevas Tecnologías, Turgatec 2017
año: 2018 - tipo: Libros de Actas