Identification of adulterations in roasted coffee by gas chromatography coupled with mass spectrometry-Identificación de adulteraciones en café tostado mediante cromatografía de gases acoplada a espectrometría de masas
año: 2022 - tipo: Scopus
- https://doi.org/10.21930/RCTA.VOL23_NUM1_ART:2265 - Google Schoolar - Ver abstract
Volatile Compound Characterization of Coffee (Coffea arabica) Processed at Different Fermentation Times Using SPME–GC–MS
año: 2022 - tipo: Scopus
- https://doi.org/10.3390/molecules27062004 - Google Schoolar - Ver abstract
¿Héroe o villano? La química nos revela los efectos del café en la salud
año: 2022 - tipo: Artículos Publicados de Divulgación Nacional
- Google Schoolar - Ver abstract
Functional ingredient from avocado peel: Microwave-assisted extraction, characterization and potential applications for the food industry
año: 2021 - tipo: Scopus
- https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129300 - Google Schoolar - Ver abstract
Optimization of dehydration and extraction of phenolic compounds from mango peel
año: 2021 - tipo: Scopus
- https://doi.org/http://dx.doi.org/10.21577/0100-4042.20170842 - Google Schoolar - Ver abstract
Comprehensive identification of bioactive compounds of avocado peel by liquid chromatography coupled to ultra-high-definition accurate-mass Q-TOF
año: 2018 - tipo: Scopus
- https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.12.011 - Google Schoolar - Ver abstract
Optimization of drying process and pressurized liquid extraction for recovery of bioactive compounds from avocado peel by-product
año: 2018 - tipo: Scopus
- https://doi.org/10.1002/elps.201700379 - Google Schoolar - Ver abstract
Comprehensive characterization of phenolic and other polar compounds in the seed and seed coat of avocado by HPLC-DAD-ESI-QTOF-MS
año: 2018 - tipo: Scopus
- https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.11.082 - Google Schoolar - Ver abstract
Sensitized solar cells with photosensitive dyes obtained from plants of the southern region of Ecuador [Celdas solares sensibilizadas con colorantes fotosensibles obtenidos de plantas de la región sur de Ecuador]
año: 2017 - tipo: Scopus
- https://doi.org/10.21577/0100-4042.20160184 - Google Schoolar - Ver abstract
Development of a Method for the Quantification of Organochlorine Pesticides by GC-ECD-MS
año: 2017 - tipo: Latindex Catálogo
- http://revistapolitecnica.epn.edu.ec/ojs2/index.php/revista_politecnica2/article/view/891 - Google Schoolar - Ver abstract
2º Congreso Internacional de Cereales, Leguminosas y Afines
año: 2021 - tipo: Libros de Resúmenes
Avances en Ciencia e Ingeniería de Alimentos
año: 2018 - tipo: Libros de Actas
Valorización integral de cereales, pseudocereales, tubérculos, raíces y leguminosas en el Ecuador
año: 2018 - tipo: Libros de Actas
12 th International Food Data Conference. From Food composition to better Policies and Programmes in Nutrition and Agriculture
año: 2017 - tipo: Libros de Resúmenes
Actas de las II Jornadas de Investigadores en Formación: Fomentando la interdisciplinariedad
año: 2017 - tipo: Libros de Resúmenes
Actas de las I Jornadas de Investigadores en Formación: Fomentando la interdisciplinariedad
año: 2016 - tipo: Libros de Resúmenes