Croton lechleri extracts as green corrosion inhibitors of admiralty brass in hydrochloric acid
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The Antioxidant Effect of Colombian Berry (Vaccinium meridionale Sw.) Extracts to Prevent Lipid Oxidation during Pork Patties Shelf-Life
año: 2021 - tipo: Scopus
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Precipitation of powerful antioxidant nanoparticles from orange leaves by means of supercritical CO2
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By – Products of Mango as an Alternative for the Food Industry
año: 2019 - tipo: Artículos Publicados de Divulgación Internacional
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Production of submicron particles of the antioxidants of mango leaves/PVP by supercritical antisolvent extraction process
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Antioxidant properties of medicinal plants used in the Southern Ecuador
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Generation of potent antioxidant nanoparticles from mango leaves by supercritical antisolvent extraction
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Precipitation of mango leaves antioxidants by supercritical antisolvent process
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Ultrasound-assisted extraction of resveratrol from functional foods: Cookies and jams
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Análisis de los niveles de nutrientes críticos (azúcar, grasa y sal) declarados en alimentos procesados expendidos en Loja, Ecuador
año: 2016 - tipo: ACM
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Memorias IX INVESTIGA UTPL 2020
año: 2020 - tipo: Libros de Actas
Catálogo de Productos Cárnicos Iberoamericanos
año: 2020 - tipo: Divulgación
LIBRO DE ACTAS DEL VII CONGRESO ECUATORIANO DE INGENIERÍA EN ALIMENTOS
año: 2020 - tipo: Libros de Actas
Memorias VIII Investiga
año: 2019 - tipo: Libros de Actas
Avances en Ciencia e Ingeniería de Alimentos
año: 2018 - tipo: Libros de Actas
Valorización integral de cereales, pseudocereales, tubérculos, raíces y leguminosas en el Ecuador
año: 2018 - tipo: Libros de Actas